Herfsttoernooi 26 oktober 2014

Het was weer ouderwets gezellig afgelopen zondag tijdens het tennis herfsttoernooi. Er is weer leven in de “tennisbrouwerij” dankzij een enthousiaste nieuwe commissie. Ruim 30 leden hadden zich opgegeven voor dit toernooi. En om het aantal teams te laten kloppen, werd Melanie Kaarsgaren ingezet die zich als reserve had aangemeld. Daarom ontving zij uit handen van de commissie de “sportiviteitprijs”. Ieder team mocht drie keer spelen, steeds in een andere zetting. De vijfenveertig minuten wachttijd, werd benut met uitrusten, socialiseren en wat drinken. Voor de inwendige mens werd goed gezorgd door de commissie en natuurlijk was het prachtige herfstweer debet aan het slagen van dit toernooi. De wedstrijden waren makkelijk, moeilijk, uitdagend, spannend en soms vermoeiend. De sfeer was goed en wij konden zelfs buiten op het terras van de zon genieten. Om half vijf waren de laatste wedstrijden gespeeld en kon de commissie de balans opmaken.
Eerste prijs heren was voor: Marcel Withaar.
Eerste prijs dames was voor: Marion van de Veer.
De poedelprijs was voor Kees Scholten en Wilma van Raay.

Astrid, Corrie, Trix, Yvonne, Annajuud en Marion hartelijk bedankt.

Nelleke

Toss

Voor leden die een vaste tennismiddag of -avond willen spelen zonder te hoeven afspreken, wordt er op woensdagavond om 19.30 uur een toss georganiseerd (ook voor winterleden in de winterperiode).
Dit houdt in dat je vanaf 19.30 uur aanwezig bent en je gekoppeld wordt aan drie verschillende personen om mee te tennissen. Na ongeveer drie kwartier wordt er gewisseld en wordt je opnieuw aan verschillende personen gekoppeld om verder te tennissen. Dit gebeurt op basis van het schudden en blind verplaatsen van de lidmaatschapspassen van de aanwezigen.
Tot slot sluiten we (niet verplicht) gezellig af met een drankje in de kantine op eigen kosten.

Voor vragen hierover kan je Astrid Scholten benaderen:

Tel.: 06 – 18 65 14 33
E-mail: adlscholten@telfort.nl

Ook op elke zondagmiddag om 12.00 uur bestaat er de mogelijkheid om te tossen (ook voor winterleden in de winterperiode).

Voor vragen hierover kan je Coby Puijk benaderen:

Tel.: 06 – 23 05 69 09
E-mail: coby.puijk@ziggo.nl