Tenniskamp 2016 22 t/m 26 augustus 2016

Wil jij een onvergetelijke week beleven? Geef je dan op voor een super vet tenniskamp! Sport, avontuur en plezier. Dat staat je te wachten als je meedoet aan het tenniskamp van Tennisschool Lorena van der Bilt.

Deze week is voor kinderen van elk niveau in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar.
De kinderen worden de gehele week verwacht tussen 08.30uur/09.00uur en kunnen opgehaald worden om 16.00uur.

De dagen zullen uiteraard in het teken staan van tennis maar ook zullen er veel andere leuke activiteiten plaats gaan vinden. Dit kan zowel op het park, als buiten het park zijn.
De laatste dag van het tenniskamp sluiten we af met een spannend toernooi en een mega attractie.

De kosten voor deze gehele week bedragen €210,- per kind. Inclusief lunch, tenniskamp       T-shirt en alle andere activiteiten.

Geef je op bij Lorena van der Bilt of ga naar www.lorenavanderbilt.nl en schrijf je snel in.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met: Lorena: 06-286 516 94
info@lorenavanderbilt.nl

Wees er snel bij, want VOL = VOL.

Ouder- & Kindtoernooi 3 juli 2016

orm jij samen met een ‘ouder’ het beste team en wil jij deze dag van iedereen winnen?
Dan is dit wat voor jou! Dit jaar gaat alweer de 10e editie ‘Ouder & kindtoernooi’ van start en hiervoor kun je jezelf nu opgeven. Speel deze dag bijvoorbeeld samen met je vader, moeder, opa, oma, oom, tante, etc. en speel het ‘dubbelspel’ tegen een ander team.
De kosten voor deelname tijdens deze dag, bedragen slechts €5 p.p.  Zoals bij ieder toernooi vind er ook aan het eind van de middag een prijsuitreiking plaats, waarbij er sportieve prijzen zijn te winnen.
Samen met jullie maken we er graag een sportieve en vooral gezellige middag van! Het ‘ouder & kindtoernooi’ zal van start gaan om 13:00uur bij Sv. Laren ‘99
Meld je aan voor deelname bij één van de tennisleraren of verstuur onderstaande gegevens naar info@lorenavanderbilt.nl
Geef je op vóór woensdag 29 juni 2016 (vol=vol)

Mocht je vragen hebben, laat het ons dan weten !     Lorena van der Bilt: 06-28 65 16 94

Maak kennis met Tennis

Altijd al afgevraagd of tennislessen wat voor jou zijn?
Kom dan nu 2x tennissen bij Tennisschool Lorena van der Bilt
Nu 2 jeugdlessen voor slechts €10,-!!
Meld je aan voor deelname op info@lorenavanderbilt.nl

Vakantieaanbieding voor jeugdvoetballers en hun ouders

Het voetbalseizoen ’15-’16 eindigt, de schoolvakantie komt er aan!!

SV Laren’99, afdeling tennis, biedt de jeugdvoetballers en hun ouders een aantrekkelijk aanbod. Komende zomer kunnen jullie tennissen op onze 6, als nieuw gerenoveerde, banen op het sportcomplex aan het Schuilkerkpad in Laren.

Tijdens de vakantieperiode van 1 juli tot 1 september 2016 betalen jeugdvoetballers en hun ouders € 25,- p.p. voor een voetbalzomertennispas.
Informatie bij de ledenadministratie Coby Puijk, tel.nr o6 23056909 of e-mail Coby Puijk coby.puijk@ziggo.nl

Onze tennisbanen zijn het hele jaar bespeelbaar. De contributies voor een senior jaar is € 160,- (incl. KNLTB). De junioren betalen per jaar voor het lidmaatschap € 75,- contributie. Zomer- en winterleden betalen voor het lidmaatschap € 75,- per half jaar. Tennislessen en een zomerkamp worden op ons sportcomplex verzorgd door       http://lorenavanderbilt.nl

Komt-ie

Van Ellen Ludwig van de stichting aangepast tennis ‘Komt-ie’ hebben we bijgaande foto ontvangen na het jaarlijkse tennistoernooi op 8 mei ’16 op de tennisbanen van SV Laren’99.
‘Komt-ie’ biedt mensen met een verstandelijke en/of fysieke handicap tennistraining.
Het was weer een fantastisch toernooi. Iedereen heeft genoten, zowel de sporters als het publiek. Met dank aan de leden van SV Laren ‘99 die weer mee hebben gedaan.

‘Komt-ie’ is gedurende het voorjaar ook op de banen te vinden voor de trainingen, als voor bereiding op internationale wedstrijden. Zomer 2015 namen 3 leden deel aan de Special Olympics World Summer Games in Los Angeles. Een mooi resultaat!

Komt ie 8 mei 2016

De afdeling tennis heeft voldoende ruimte om banen te verhuren voor bedrijfstennis, familietoernooien of zomaar een baan huren als je zin hebt om een balletje te slaan. De prijs valt mee: per baan/per uur betaal je € 10,00. Contactpersoon is Coby Puijk, tel.nr. 06 23056909
Kijk op de website van SV Laren als je meer wilt weten over tennissen bij SV Laren. Tennislessen voor junioren en senioren worden verzorgd door tennisschool Lorena van der Bilt http://lorenavanderbilt.nl. Het jaarlijkse zomertenniskamp voor de jeugd start 22 augustus 2016.

Naast tennis wordt op het sportcomplex de Engh gevoetbald door kinderen vanaf 4 jaar en natuurlijk senioren, zowel mannen als meiden! Uitgebreide informatie vind je ook op de website van SV Laren http://www.svlaren99.nl/
Naast het Brinkhuis, met een groot aanbod voor culturele activiteiten, wordt ons sportcomplex het Brinkhuis voor Bewegen, met een groot aanbod van sportieve en enkele andere activiteiten.