Komt-ie

Van Ellen Ludwig van de stichting aangepast tennis ‘Komt-ie’ hebben we bijgaande foto ontvangen na het jaarlijkse tennistoernooi op 8 mei ’16 op de tennisbanen van SV Laren’99.
‘Komt-ie’ biedt mensen met een verstandelijke en/of fysieke handicap tennistraining.
Het was weer een fantastisch toernooi. Iedereen heeft genoten, zowel de sporters als het publiek. Met dank aan de leden van SV Laren ‘99 die weer mee hebben gedaan.

‘Komt-ie’ is gedurende het voorjaar ook op de banen te vinden voor de trainingen, als voor bereiding op internationale wedstrijden. Zomer 2015 namen 3 leden deel aan de Special Olympics World Summer Games in Los Angeles. Een mooi resultaat!

Komt ie 8 mei 2016

De afdeling tennis heeft voldoende ruimte om banen te verhuren voor bedrijfstennis, familietoernooien of zomaar een baan huren als je zin hebt om een balletje te slaan. De prijs valt mee: per baan/per uur betaal je € 10,00. Contactpersoon is Coby Puijk, tel.nr. 06 23056909
Kijk op de website van SV Laren als je meer wilt weten over tennissen bij SV Laren. Tennislessen voor junioren en senioren worden verzorgd door tennisschool Lorena van der Bilt http://lorenavanderbilt.nl. Het jaarlijkse zomertenniskamp voor de jeugd start 22 augustus 2016.

Naast tennis wordt op het sportcomplex de Engh gevoetbald door kinderen vanaf 4 jaar en natuurlijk senioren, zowel mannen als meiden! Uitgebreide informatie vind je ook op de website van SV Laren http://www.svlaren99.nl/
Naast het Brinkhuis, met een groot aanbod voor culturele activiteiten, wordt ons sportcomplex het Brinkhuis voor Bewegen, met een groot aanbod van sportieve en enkele andere activiteiten.