Algemeen

Algemeen

Contributiebedragen seizoen 2017/2018

Een jaar lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal één volledig tennisseizoen, dat wil zeggen een lidmaatschap dat loopt van 1 april tot 1 april.

De volgende contributiebedragen zijn van toepassing:

* t/m 17 jaar € 75,- excl. lesgeld

* vanaf 18 jaar € 160,- excl. Lesgeld

Het inschrijfformulier voor een jaar lidmaatschap kunt u vinden op onze website:
www.svlaren99.nl/tennis
Bij het inschrijfformulier moet  altijd een officiële pasfoto van 35×45 mm worden gevoegd.
Op de achterkant van de foto s.v.p. uw naam vermelden.
Winterlidmaatschap

De mogelijkheid voor senioren bestaat om winterlid te worden voor de periode 1 oktober 2017 tot 1 april 2018. De kosten hiervoor bedragen € 75,- (excl. lesgeld).
Het winterlidmaatschap eindigt automatisch per 1 april 2018.
Voor het winterlidmaatschap wordt een lidmaatschapskaart verstrekt door de ledenadministratie. Het is niet toegestaan om zonder een lidmaatschapskaart gebruik te maken van de tennisbanen.

Zomerlidmaatschap

De mogelijkheid bestaat om zomerlid te worden voor de periode 1 april 2017 tot 1 oktober 2017. De kosten hiervoor bedragen € 75,- (excl. lesgeld).
Het zomerlidmaatschap eindigt automatisch per 1 oktober 2017.
Voor het zomerlidmaatschap wordt een lidmaatschapskaart verstrekt door de ledenadministratie. Het is niet toegestaan om zonder een lidmaatschapskaart gebruik te maken van de tennisbanen. Het is niet mogelijk om zowel zomerlid als winterlid te zijn. Dit kan uitsluitend omgezet worden in een jaar tennislidmaatschap.
Opzeggen van het jaar lidmaatschap

Een jaar lidmaatschap dient altijd schriftelijk of per e-mail opgezegd te worden bij de ledenadministratie en eindigt nooit automatisch als u om wat voor reden dan ook niet meer wilt of kunt tennissen.

Het lidmaatschap moet vòòr 1 februari 2018 schriftelijk worden opgezegd. De ledenadministratie bevestigt de ontvangst van uw opzegging schriftelijk of per e-mail.
Leden die tussen 1 februari 2018 en 31 maart 2018 hun lidmaatschap voor het komende tennisseizoen opzeggen (dat loopt van 1 april tot en met 31 maart) wordt € 18,- in rekening gebracht, zijnde de bijdrage die de vereniging per lid moet betalen aan de KNLTB voor het te laat opzeggen.

Opzeggen van het lidmaatschap na 1 april van het lopende seizoen is niet mogelijk. Het lidmaatschap wordt dan verlengd tot 1 april 2019.
Vrijwilligerswerk

In de Algemene Ledenvergadering van 14 december 2009 is besloten dat aan alle tennisleden in de leeftijd van 18 t/m 65 jaar bij de inning van de tenniscontributie een extra bedrag van € 50,- in rekening wordt gebracht vanwege te verrichten vrijwilligerswerkzaamheden voor onze vereniging. Het minimaal te verrichten aantal uren aan vrijwilligerswerkzaamheden bedraagt 10 uur per tennisseizoen.
Bovengenoemd bedrag van € 50,- zal worden teruggestort als het verplichte aantal uren aan vrijwilligerswerkzaamheden door het tennislid is verricht.
De seniorenleden kunnen zich inschrijven voor de verplichte vrijwilligerswerkzaamheden als zij hun pasje voor het nieuwe seizoen komen halen.
Introductieregeling

Als tennislid kunt u in beperkte mate iemand introduceren.
U dient hiervoor een introductiekaart te halen bij de ledenadministratie.
Een introductiekaart kost € 5,– per keer.

Baanhuur

Het is mogelijk één of meerdere banen te huren. De aanvraag dient u minimaal 3 dagen, voorafgaande aan de huur, via een mail of telefonisch aan te vragen bij de ledenadministratie..
De kosten bedragen € 10,-/uur per baan.
Ledenadministratie SV Laren ’99, afdeling tennis:

Coby Puijk, Inslag 15, 1251 TV Laren

Tel.: 06 – 23 05 69 09
E-mailadres: ledenadministratietennis@svlaren99.nl

Website: www.svlaren99.nl/tennis

 

Met vriendelijke groet,
De ledenadministratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>